Întrebări? 0784752200

Raluca Croitoru


Psihoterapeut

Raluca Croitoru

Psihoterapeut

Mă numesc Raluca și pentru mine psihologia este pasiunea care m-a însoțit mereu.
Întâi a fost curiozitatea și nevoia de mă înțelege pe mine însămi. Apoi, firescul a apărut și am descoperit că am dorința și afinitatea de a-i ajuta pe cei din jurul meu. Am ales, în cele din urmă, să mă formez în psihoterapia cognitiv-comportamentală deoarece eu cred în în eficiența pe care o are în tratarea depresiei și a anxietății și pentru că este focalizată atât pe schimbarea tiparelor cognitive negative, cât și pe modificarea comportamentelor disfuncționale.
Cred într-o relație terapeutică sinceră și autentică și în începutul pe care această relație îl poate oferi pentru a găsi căile proprii în a depăși obstacolele de pe drumul fiecăruia.
Pe lângă psihologie, sunt pasionată de film, teatru și arhitectură.
Motto-ul pe care îl apreciez și care îmi dă speranță este: „Noi nu ne întâlnim întâmplător”.
Am absolvit Facultatea de Psihologie ca prima facultate, a doua fiind Dreptul în cadrul Universității Titu Maiorescu.
Am continuat cu Masterul de Comunicare și Influență Psihosocială din cadrul aceleași Universități.
Ca psiholog practicant, mi-am început activitatea profesională lucrând timp de doi ani în cadrul Fundației Titu Maiorescu, urmând apoi activitatea profesională într-o structură multinațională.
Am continuat cu dezvoltarea ariei de interes în cadrul Asociației de Hipnoză și Psihoterapie Cognitiv-Comportamentală, ca și formare principală, și formare de scurtă durată în Terapie Sistemica de Cuplu, Familie și Copil, în cadrul Asociației de Consiliere și Terapie a Familiei. și În prezent sunt psihoterapeut sub supervizare.
Privesc acest proiect de suflet, HepicHub, cu recunoștință și cu încrederea că ne este și ne va fi, întotdeauna, mai bine împreună!

CONTACT RALUCA

Completează formularul pentru înscriere!