Întrebări? 0784752200

Lucian Negoiță


Psihoterapeut

LUCIAN NEGOIȚĂ

Psihoterapeut

Salut! Sunt Lucian. Sunt psihoterapeut. Mi-a plăcut și îmi place să învăț așa că am început cu o formare în psihoterapii cognitiv-comportamentale. Hipnoza am studiat-o atât în România cât și în America, în cadrul Fundației Milton Erickson din Phoenix, Arizona. Sunt specializat în mai multe tipuri de terapii de scurtă durată.
De peste 15 ani lucrez în domeniul sănătății mentale și emoționale, la început cu copii și adolescenți din școli și licee apoi cu familii, cupluri și adulți.
Mi-a plăcut dintotdeauna să împărtășesc, să dau mai departe din ceea ce am învățat. Astfel, de peste 7 ani dezvolt primul program de mentorat în psihoterapie din România.
Am o dizabilitate locomotorie de peste 28 de ani și asta mi-a adus un proces interior de cunoaștere și transformare care continuă și astăzi. De-a lungul anilor am consiliat tineri și familii în drumul spre acceptare și integrare a propriilor traume transformatoare. De mai mulți ani am înființat Asociația Totul pentru tine care are ca scop incluziunea copiilor și tinerilor cu dizabilități.
Un doctorat în științele educației care mă ajută să unesc două tărâmuri, cel al practicii terapeutice și cel al teoriei. Predau în mediul universitar construind cu ajutorul studenților și masteranzilor un pod peste care trec cunoștințele din sferele psihoterapiei și dizabilității.
Împreună cu prietenii mei, dezvoltăm acest proiect din dorința de a oferi oamenilor posibilitatea de a învăța, de a cunoaște și de a evolua! Ne dorim să realizăm o platformă de comunicare pentru oamenii pasionați, din orice domeniu, care vor să împărtășească, care vor să transmită mai departe ceea ce au învățat, din ariile lor de expertiză!
La bună cunoaștere!

CONTACT LUCIAN

Completează formularul pentru înscriere!