Întrebări? 0784752200

Echipa

CUM SĂ ÎNVĂȚĂM SĂ…

Suntem câțiva profesioniști, din diverse domenii: psihologie, jurnalism, IT, teologie, artă, care vrem să oferim celor doritori de cunoaștere o altfel de platformă de comunicare.

O platformă de comunicare între pasionați, pentru cei care vor să învețe, să cunoască, să evolueze! Considerăm că devenim mai buni ca ființe și locuitori ai cetății, învățând și conectându-ne.

 Învățăm tot timpul! Învățăm folosindu-ne toți analizatorii, învățăm prin povești și metafore, învățăm din experiențele și expertiza altora, învățăm cu ajutorul metodelor didactice și ale noilor tehnologii!

 Fie că vrei să-ți gestionezi emoțiile, să ai puterea de a continua în ceea ce ești sau ceea ce construiești, să descoperi capacitatea de a comunica și a transmite sau, pur și simplu, să te destinzi și să-ți acorzi timp de calitate pentru tine, noi suntem toate aceste dimensiuni ale nevoilor tale. 

Trăim tot ceea ce trăiești tu și avem în plus cunoștințele și pregătirea necesare pentru a veni în spijinul și în întâmpinarea dorințelor tale. La rândul nostru, am fost învățați, am învățat, am crescut profesional și uman învățându-i pe ceilalți. 

Suntem practicieni în domeniile noastre de expertiză și suntem totodată pedagogi, predând în diferite medii, de la cele profesionale până la cele universitare. 

Aici, oricine poate veni și împărtăși din ceea ce cunoaște.