Întrebări? 0784752200

No more Mr. Nice Guy

Premisa acestui grup este că cei care suferă de sindromul“Nice Guy” au fost condiționați de copilăria lor și de societate să creadă că vor avea succes și vor avea nevoile îndeplinite numai dacă îi fac pe ceilalțifericiți sau dacă nu provoacă niciodată situații conflictuale și probleme pentru ceilalți. 

Totuși, această dorință de aprobare are ca rezultat o imagine de sine scăzută față de propria persoană. Iar caruselul se învărte în jurul gândului – cu toate că eu, ca bărbat fac pe placul multor femei, tot nu reușesc, mie de ce nu mi se întâmplă? Cu alte cuvinte, Nice Guys au nevoie de validare, au nevoie să fie văzuți dar nu cred că o merită cu adevărat – eu nu am să reușesc, o să fiu mereu în friend zone, orice aș face nu este mulțumită, nu sunt tipul potrivit pentru ea. Realitatea pe care o trăiește un Nice Guy, desi pare de cele mai multe ori zâmbitoare pentru publicul feminin, este una creată din propriile sale  frustrări și nevoi nesatisfăcute.

Nice Guys aproape ca nu reușesc să obțină ceea ce își doresc în viață deși dețin toate atuurile.

Ce-i ține pe loc? Află în întâlnirile noastre!

În acest joc de băiat bun, cel care are de suferit, de cele mai multe ori este chiar nice guy-ul mereu captiv în rolul său, adesea nefuncțional pentru propria persoană.

  • Ești prea Nice Guy? Prea des prietenul cel mai bun al tipei pe care o placi?

Hai în grupul nostru de dezvoltare personală!

  • De ce să faci parte dintr-un grup exclusiv pentru bărbați? Există o multitudine de motive pentru care grupurile sunt instrumente puternice de transformare pentru Nice Guys , ca tine, ca mine.

– Grupurile oferă un loc sigur pentru ca bărbații să se deschidă și să-și elibereze rușinea toxică.

– Grupurile oferă mediul ideal pentru a-i ajuta pe bărbați să-și dea seama că nu sunt singuri și pot vedea că și alți bărbați întâmpină situații și probleme similare.

– Grupurile pot oferi sprijin, încurajare și responsabilizare atunci când bărbații își contestă valoarea, învățând noi moduri de a gândi, de a acționa și de a rupe obiceiurile toxice învățate de-a lungul vieții

– Grupurile pot fi distractive și da, putem vorbi și despre sportul și berea preferată.

Întrucât majoritatea Nice Guys sunt de cele mai multe ori bine integrați în grupurile de femei, acest grup oferă un cadru exclusiv dedicat bărbaților și poate constitui un punct de reper în consolidarea atuurilor masculine.

Învățam unii de la alții ce ne-a ajutat de-a lungul timpului sau deopotriva ce soluții falimentare am tot rulat.

Suntem doar între noi și avem nevoie de asta.

PREȚURI
PROGRAM DEZVOLTARE PERSONALĂ
  • Pachet de 6 întâlniri: 600 RON ( în două tranșe egale, prima tranșă până la data de 25 Iunie, a doua, după primele 3 ședințe)
  • Ședință de dezvoltare personală individuală: 150 RON

Pentru înscrieri folosiți adresa de email: inscrieri@hepichub.ro . Plata se face în contul RO31INGB0000999901594160 titular Ioan Tudor.

După trimiterea dovezii plății la acest mail vei primi un link prin mail cu detaliile legate de accesul la webinar prin platforma Zoom.

 

Rezervă-ți un loc!

Completează formularul de mai jos: