Întrebări? 0784752200

Ești poveste și ai dreptul să te descoperi – atelier de storytelling pentru copii 8 – 12 ani

Storytelling-ul sau arta de a spune povești reprezintă atât o formă de dezvoltare personală,  cât și una de terapie emoțională, ce are ca punct central povestea.

Fie că pornim de la povești personale ori imaginare, cu toții conștientizăm faptul că, acestea  reprezintă în fiecare cultură a lumiiunizvor de cunoaștere și înțelepciune. Cum îl utilizezi? Mergând dincolo de ceea ce ai crezut că reprezintă povestea, lăsând ca activitățile conectate cu ea să te ghideze către sine, să te dezvolte, să-ți ofere capacitatea de a depăși bariere emoționale, de comunicare și dezvoltare personală.

 

Atelier de storytelling pentru copii 8 – 12 ani

Work-shop-ul pentru această grupă de vârstă, dedicat artei de a spune povești, vine exact în întâmpinarea copiilor, ajutându-i și asigurându-le un desfășurător al activităților propice pentru dezvoltarea lor emoțională, culturală, socială.

Prin activitățile sub formă de joc și poveștile utilizate,  copiii dobândesc   încrederea și capacitatea necesare pentru a avea curajul de a interacționa, și de a reuși să-și îmbogățească  vocabularul.

Povestea este metoda cea mai potrivită pentru a pune bazele unei comunicări de succes încă din copilărie dar, în aceeași măsură,  oferă și o varietatea de soluții pentru alegerea unui comportament adecvat ori a unei reacții potrivite în situații cât mai diverse

Rezervă-ți un loc!

Completează formularul de mai jos: