Întrebări? 0784752200

Ești poveste și ai dreptul să te descoperi – atelier de storytelling pentru adolescenți 13 – 16 ani

Storytelling-ul sau arta de a spune povești reprezintă atât o formă de dezvoltare personală,  cât și una de terapie emoțională, ce are ca punct central povestea.

Fie că pornim de la povești personale ori imaginare, cu toții conștientizăm faptul că, acestea  reprezintă în fiecare cultură a lumiiunizvor de cunoaștere și înțelepciune. Cum îl utilizezi? Mergând dincolo de ceea ce ai crezut că reprezintă povestea, lăsând ca activitățile conectate cu ea să te ghideze către sine, să te dezvolte, să-ți ofere capacitatea de a depăși bariere emoționale, de comunicare și dezvoltare personală.

Atelierul de storytelling pentru adolescenți 13 – 16 ani

 Vârsta adolescenței vine cu multe întrebări, temeri, emoții și dorința de cunoaștere și de descoperire a propriei persoane. 

Prin activitățile de grup, poveștile împărtășite, metodele pozitive de realizare a conexiunilor dintre adolescenți și a conștientizării personale, atelierele de storytelling vin în întâmpinarea tinerilor, atât din perspectiva unei mai eficiente integrări școlare sau sociale, cât și din cea de ghidarea prin cocktail-ul emoțional pe care-l experimentează.  

 

rezervă-ți un loc!

Completează formularul de mai jos: