Întrebări? 0784752200

Ești poveste și ai dreptul să te descoperi – atelier de storytelling pentru adulți

Storytelling-ul sau arta de a spune povești reprezintă atât o formă de dezvoltare personală,  cât și una de terapie emoțională, ce are ca punct central povestea.

Fie că pornim de la povești personale ori imaginare, cu toții conștientizăm faptul că, acestea  reprezintă în fiecare cultură a lumiiunizvor de cunoaștere și înțelepciune. Cum îl utilizezi? Mergând dincolo de ceea ce ai crezut că reprezintă povestea, lăsând ca activitățile conectate cu ea să te ghideze către sine, să te dezvolte, să-ți ofere capacitatea de a depăși bariere emoționale, de comunicare și dezvoltare personală.

Ateliere de Storytelling pentru adulți

Contrar ideii că poveștile sunt apanajul copilăriei, Storytelling-ul este cea mai eficientă și des utilizată metodă sau formă de comunicare, atunci când vorbim despre prezentări business, susținerea unui discurs, promovarea unui eveniment sau a unui produs. 

Totul pornește de la arta, măiestria de a transmite mesajul, de a provoca imaginația auditoriului, de a reuși să imprimi dinamismul și perspectiva  necesare pentru a deveni o poveste de succes.

Capacitatea de a te conecta cu receptorii mesajului, dar și cu tine însuți, reprezintă o latură esențială a Storytelling-ului din care nu putem omite faptul că: terapia prin poveste pornește chiar din momentul în care asculți sau spui povestea respectivă. 

Rezervă-ți un loc!

Completează formularul de mai jos: